HTML

Mozaikkészítés

Mozaik készítés. Egyedi ház számok készítése mozaikokból. Fürdőszoba, konyha-csempe kiegészítők, bordűrök, burkoláshoz igazodó látványos elemek beépítése. Elérhetőség: mozaikkeszites@gmail.com

Friss topikok

  • tanarbazis: Sziasztok! A szakember keresés új formája! Várjuk a szakembereket és szakembert keresőket. Gyors... (2015.11.13. 12:19) Marc Chagall mozaikművészete

Linkblog

Házszámok, burkolat díszítő elemek, mozaikok készítése.

2009.01.20. 14:55 DollsHouses

Mozaikművészet

Balázs Miklós Ernő doktori értekezésében teljes átfogó képet ad a mozaikművészetről. A bevezetés a mozaikművészetbe fejezetben egyuttal el is helyezi a művészetek rendszerében a mozaikkészítést.

Munkájában az elméleti áttekintés épp oly aprólékos és lényegi egyben, mint a  gyakorlatnak szentelt fejezetek összesége. A gyakorlati rész az anyagok osztályozásától, a szerszámokon át, a készítési technikák teljes spektrumát elénk tárja.

Az illusztrációként választott képekből pedig sokat tanulhatunk.

Itt letölthető.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr97891176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása